Seachem Laboratories USA:sta on vesikemian ammattilainen ja edelläkävijä. Tuotteet ovat toimivia, riittoisia ja tehty tinkimättä ainesosista ja toiminnallisista ominaisuuksista.


Seachem Prime

Vesijohtoveden käsittelyyn kaikissa akvaarioissa.

-Poistaa kloorin ja kloramiinin, sekä neutraloi kloramiinista vapautuvan ammoniumin.
-Sitoo lisäksi mahdollisesti putkistosta veteen vapautuneet raskasmetallit.
-Sitoo nitriittiä ja nitraattia vähemmän kaloille toksiseen muotoon.
Voidaan käyttää myös kypsyvän akvaarion haitallisten typpiyhdisteiden (ammonium, nitriitti, nitraatti) toksisuuden vähentämiseen.
-Sidotut typpiyhdisteet ovat niitä hapettaville bakteereille käyttökelpoisessa muodossa, eli biologinen suodatus jatkuu ja yhdisteet vähenevät ollessaan vaarattomia.
-Antaa kaloille oikean toiminnallisen limakalvosuojan, ei höpö-höpö öljyjä vaan ainesosat indusoivat kaloja itse tuottamaan suojaavaa limakerrosta.
-Ei turhaa vettä, erittäin konsentroitu tuote.
-Ei ylimääräisiä lääkinnällisiä ym. kemikaaleja.


Sekä makea- että merivesiakvaarioon.
 

Todella riittoisa, annostus 1 korkillinen (5ml) /200L. 100ml pullo riittää 4000 litraan.

Yliannostus on täysin vaaratonta ja tupla-annostusta voidaan käyttää akuuteissa vesikemian kriisitilanteissa (esim. nitriittipiikki)

 


          Seachem kasvienhoitotuotteet >      
  

 

    
 


Seachem Stress Guard

Nestemäinen laastari. Ainutlaatuinen hoitoaine kaloille, jotka kärsivät kuljetuksen, sairauden tms. stressin aiheuttamista vaurioista. Sisältää kolloideja jotka etsiytyvät vauriokohtaan paljastuneisiin proteiineihin ja sitoutuvat sinne. StressGuardin desinfioivat aineet voivat sitten kohdistetusti antaa haavan parantua ilman infektiota. pH-neutraali.
Voidaan käyttää lääkitysten yhteydessä, pois lukien kuparipohjaiset lääkkeet.

1/2-1 korkillista (2,5-5ml) / 40L akvaariovettä

 

     

 

Seachem Clarity

Veden kirkastaja kaikkiin akvaarioihin. Sisältää edistyneitä kemiallisia polymeeriyhdisteitä, jotka keräävät hiukkasia vedestä yhteen kookkaammiksi ja painavammiksi partikkeleiksi. Normaali akvaarion mekaaninen suodatus ja/tai pohjamateriaali kerää sitten nämä yhdisteet pois. Aluksi vesi voi joissain tapauksissa näyttää sameammalta kun partikkelit vedestä sitoutuvat isommiksi ja silmälle näkyviksi. Suodatus poistaa tämän 1-2 tunnin sisällä. Jos samennukseen on osallisena kemiallisia yhdisteitä lääkkeitä tms., suodatin kannattaa puhdistaa, kun samennus on poistettu.

1 korkillinen (5ml) / 80L vettä.

 

 


   

 

ParaGuard

Erittäin laajavaikutteinen hoitoaine makean veden kaloille, myös kala-akvaarioihin merivesialtaissa. Bakteeri, sieni ja virustartuntoihin, kuten eväruttoon ja muihin pinnallisiin tulehduksiin. Tappaa myös ulkoloiset kuten pilkkutaudin aiheuttajat, sekä kidusloiset. Aldehydipohjainen tehoaine, joka on turvallisempi kuin formaliinipohjaiset lääkkeet. Sisältää aldehydien lisäksi malakiittivihreää ja kaloja suojaavia polymeerejä.
Voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi karanteenauksessa.
ParaGuard on kaloille varsin turvallinen, mutta tiettyjen erittäin herkkien kalojen kuten rauskujen ja tiettyjen suomuttomien kalojen kanssa on turvallisinta aloittaa osa-annostuksella ja annostus nostetaan tilannetta seuraten täydeksi muutaman päivän sisällä.
Ei riutta-akvaarioon.

Normaliannostus: 1 korkillinen (5ml) / 40L vettä. Toistetaan joka päivä kunnes oireet katoavat. Suositeltava hoitojakso eväruttoon 1 viikko, pilkkutauti, samettitauti, kidusloiset 2 viikkoa.

Kylvetys:  1 tunnin kylvetykseen: 3ml/4L vettä.

Haitallista nieltynä tai silmille joutuessaan. Silmille jouduttua huuhtele runsaalla vedellä ja hakeudu lääkärin hoitoon.
 


    

 

Neutral Regulator

Neutral Regulator on pH-puskuri joka pitää akvaarion pH-arvon 7,0 arvossa, eli neutraalina. Näin voidaan välttää akvaarion vesiolosuhteiden muuttumista yleiselle akvaarionhoidolle ja kaloille haitalliseen suuntaan.

Malawi/Victoria Buffer, Tanganjika Buffer

Malawi/Victoria Buffer puskuroi pH:n 7,8-8,4 välille, mikä on ihanteellnen näiden Afrikan suurten järvien kaloille. Tanganjika Buffer puskuroi pH:n 9,0-9,4 arvoon.

 

 


 
 

Cichlid Lake Salt

 

 


 

  

   
Discus Trace vitamiinivalmiste

 


 


 

Matrix suodatusmateriaali

 


  

Purigen