Juwel  Akvaariot ja tarvikkeet
   
Seachem vedenhoito, kasvinhoito ym.
   
Arcadia on valaistuksen asiantuntija. Loisteputket  ja valaisimet, myös HQI ja T5-valaistus, kuuluvat Arcadian osaamiseen. Loisteputket myös matelijoille ja linnuille.
   
Eheim sisä- ja ulkosuodattimet akvaarioihin ovat luotettavia ja varmatoimisia. Laadukas työ ilmenee myös laitteiden hiljaisuudessa ja ulkonäössä. Eheim ei ole ainoastaan suodatinten ja muiden laitteiden valmistaja vaan myös akvaarioalan merkittävin tarvikeosien toimittaja. Hapettajia, imukuppeja, T-kappaleita, sulkuhanoja, letkunpuhdistusharjoja... Kaikkea löytyy Eheimin valikoimasta. Eheimin laitteiden pitkän käyttöiän takaa esimerkillinen varaosapalvelu, varastossamme on yli 500 Eheimin nimikettä koko ajan.
   
Ferplast valmistaa suurta valikoimaa lemmikkieläintarvikkeita, kuten häkkejä, kuljetuslaatikoita ja leluja. Duna ja Rabbit häkit ovat erittäin suosittuja suomalaisten pienlemmikkien koteja, Atlas kuljetuslaatikot on omaksuttu lemmikkiemme matkustamiseen.
   
   
Portan huippuluokkaisista valmistusaineista tehdyt kissojen ja koirien ruoat ovat erittäin maistuvia ja terveellisiä. Mukana tavalliset korkealuokkaiset purkki- ja kuivaruoat, sekä holistiset purkki- ja kuivaruoat, jotka ovat ilman säilöntä- ja torjunta-aineita viljellyistä ja kasvatetuista raaka-aineista. Valmistuksessa on käytetty paljon luomutuotteita.
   
   
Tetra tarjoaa akvaarioharrastajalle kalojen ruoat, kasvinhoitoaineet, vedenhoitoaineet.
   
Antos koirien herkuissa löytyy hammasystävällisiä kasvispohjaisia Cerea tuotteita, sekä kosteita herkkupaloja ja 100% lihaa olevia fileitä. Koirien palkitsemiseen, koulutukseen ja maukkaaksi lisäravinnoksi.