Amazon Oy on 1953 perustettu lemmikkialan maahantuonti- ja tukkuliike. Amazon on luonut perustan alan asiantuntemukselle toimimalla yli 20 vuotta akvaario- ja lemmikkieläinkauppana. Vahvimpana alueena ovat aina olleet akvaarioharrastukseen liittyvät tuotteet. Lisänä lintujen, jyrsijöiden, kissojen ja koirien tarvikkeet.

Laajoista valikoimista löytyvät tuotteet kalanruoista hienoihin akvaariokokonaisuuksiin, lintu- ja jyrsijähäkit tarvikkeineen sekä kissojen ja koirien kuljetuslaatikot, lelut ja tarvikkeet.

Edustamme mm. seuraavia alan johtavia tuotemerkkejä:
Eheim, Ferplast, Juwel, Porta21, Antos, Witte Molen, Seachem ja Arcadia.

Laatutuotteet, varaosapalvelu ja huolto, saatavuus, nopeat toimitukset ja asiantuntemus ovat toimintamme perusta. Tuotteitamme myyvät hyvin varustetut lemmikkialan erikoiskaupat kautta maan.

Kannamme vastuun myös ympäristöasioista ja olemme sähkö- ja elektroniikkaromun keräystä, kierrätystä ja uudelleenkäyttöä varten perustetun tuottajayhteisön SELT jäsen.
Lisäksi kuulumme pakkausalan ympäristörekisteriin PYR, jonka tavoitteena on pakkausmateriaalin kierrätyksen ja hyötykäytön lisääminen.

Amazon Oy
Koskelontie 16 B
02920 Espoo

puh. 09-7562050
e-mail: info@amazonpet.fi